Завршен апел за помош на Никола Нешовски

1

Никола Нешоски има само 23 години и дијагностициран тумор на мозокот. Операцијата за отстранување на туморот треба да се изврши во болницата ” Систина “и чини 237.900.00MКД.
Секој има право на живот! Ние треба да помогнеме да го оствaри тоа право и Никола!
Донацискиот број за помош е 070143173 (T-Mobile),

077143144 (VIP)

со еден повик се донираат 100 денари.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: