Завршен апел за помош на Никола Гелов

8

Апелот е превземен о.д Шеталиште

“Никола Гелов е ученик во СОУ „Таки Даскало“ – Битола и има 17 години. Има срцева мана и најдоцна за еден месец мора да се оперира.

Операцијата ќе се изврши во болницата Филип Втори во Скопје и чини 6.000 евра. Бидејќи неговата мајка е самохрана и не е во можност да собери средства ве покануваме сите заедно да помогнеме за нашиот другар, соученик, сограѓанин и пријател.

Донации на Т-Мобиле: 070143111

МАЛИТЕ НЕШТА НЕКОМУ МУ ЗНАЧАТ МНОГУ!! “

***апелот е завршен по успешната операција

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: