Завршен апел за помош на Никола Докиќ

13

Никола Докиќ почина. ПОЧИВАЈ ВО МИР! Нека ти е лесна земјата!!!!!

Сочуство до семејството од Тимот на Донации

Животот на еден млад човек е во прашање.

Да се обединиме, сите заедно, да помогнеме Никола да ги доживее сите животни радости здрав!

Дваесет и седум годишниот Никола Докиќ боледува од Хочинг лимфон, рак на лимфните садови, кој му е дијагностициран во 2007 година. Неопходна му е терапија која што ќе го држи во живот неговиот организам. Поради финансиска исцреност, тој не е веќе во состојба да ја набави од лични средства.

Никола сите не замолува за помош:

“Неопходна ми е терапија која ќе го држи во живот мојот организам. Терапија која поради финансиска исцрпеност не сум во можност да ја набавам со лични средства. Ви се обраќам Вас хумани пријатели со апел за помош и донации. Нека едно ваше попладневно кафе биде спас за мојот организам”

Телефонски број за донации за ВИП корисниците: 077 143 144.

Телефонски број за донации за ОНЕ корисниците:075 143 111.

Tелефонски број за донации за Т-Мобиле корисниците : 070 143115

Можност за донирање и преку: LifeIndiegogo

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Pingback: Апел за помош на Никола Докиќ | CIVITAS

  2. Објавено од Dejan, на Одговори

    Ve molam broj za kontakt

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: