Завршен апел за помош на Ненад Паунов

9

Да подадеме рака и да помогнеме, онаму каде највеќе треба.

Презвземено од Youtube каналот на Телевизија Кочани

Ненад Паунов има  20 години и боледува од болест на екстремитетите и тешко се движи му е потребно лекување во Кина.

Семејството не е во можност да ги покрие средствата кои се потребни па затоа се обраќаат до хуманите луѓе да помогнат Ненад да има здрв живот каков што му следува на секој човек.

Секој кој сака да помогне, може да уплати сума според своите можности на :

Жиро сметка:  280115102824886

На Алфа Банка

со цел на дозака : ЛЕКУВАЊЕ НА НЕНАД ПАУНОВ.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: