Завршен апел за помош на Немања Петрески

9

Немања Петрески има само 3 години и боледува од еквиноварус (вроден деформитет на двете нозе). Немања треба да оди на операција во Белград за да може да се корегира деформитетот и да може да оди слободно, да си игра со своите другарчиња, да трча на училиште.

Но родителите не Немања немаат доволно средства тоа да му го овозможат. Затоа тие бараат помош од сите Вас хумани луѓе.

Да помогнеме со донација на сметка:

210 5016766377 74
Луиза Мацура
НЛБ Тутунска банка АД Скопје

DSC_0039

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: