Завршен апел за помош на Наталија Колева

9

Превземено од фб.

“Да и помогнеме на нашата сограѓанка Наталија Колева 21 година кој на 29 октомври се здоби со тешки повреди при тешка сообраќајна незгода која се случи во Кочани. Таа по несреќата падна во кома моментално е во Државна болница во Скопје потребно е итно лекување во Италија. За нејзиниот транспорт потребни се 15.000 евра. Ги молиме сите хумани луѓе кој се во можност да донираат.”

Сметка за донации:

210 5016870068 80

НЛБ Тутунска банка

Наталија Колева

Сите заедно да помогнеме Наталија да биде транспортирана во Италија каде ќе може да се бори за својот живот.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: