Завршен апел за помош на Милјаим Бајрам

12

Милјаим Бајрам боледува од церебрална парализа. За подобрување на неговата состојба препорачани се третмани во Болницата Свети Еразмо во Охрид, но иако лекувањето за Милјаим е покриено, за родител придружник семејството треба само да плати. Семејството на Милјаим не е во можност да ги покрие овие трошоци и замолува за помош.

Секој кој е во можност може да донира на телефонскиот број за донации од Телеком – 070/143-163.

Да помогнеме сите заедно, како што сме помогнале многу пати до сега.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: