Завршен апел за помош на Милева Атанасовска

14

На 52-годишната Милева Атанасовска која боледува од канцер на дебело црево за понатамошен третман и е потребна хемотерапија за која цитостатиците чинат повеќе од 15.000 денари за една терапија, кои средства со нејзината социјална помош не може да ги обезбеди.

Донациски број за корисници на ВИП и ОНЕ 143-473

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: