Апел за помош на Милена Серафимовиќ

0

Пријатели, браќа и сестри!

Малата, едногодишна Милена Серафимовиќ е со невролошко заболување и неправилно функционирање на бубрезите (десниот 17%, левиот 83%). Поради тоа потребна е итна и неодложна операција. Семејството има собрано дел од средствата. Потребни се уште 2000 евра.

Ве молиме да излезете во пресрет.

Донациите можете да ги направите на жиро-сметката на Милена Серафимовиќ

ТТК БАНКА КУМАНОВО
290500011944509

Ви благодариме!
Господ да Ве благослови

——————-

Извор: Премин Портал

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: