Завршен апел за помош на Миле Цветковски

1

 

 

Пријатели, нов донациски број на мрежата на Т-Мобиле. Да помогнеме, како и секогаш!

070143105- Миле Цветковски има проблеми со рбетниот столб и не може да се движи. За санирање на неговата ситуација, потребно е итно да се изврши операција во Бугарија, која чини 3000 ева. Семејството, поради неможност да ја покрие сумата, апелира за помош….

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: