Завршен апел за помош на Милан Ѓорѓиоски

8

Драги пријатели

Милан Ѓорѓиоски има само 21 година, а веќе одолго време се бори за својот живот, секојдневно.

Тој боледува од леукемија и веќе две години се лекува во Слон, Грција. Овдешните доктори за разлика од Солунските, немаат надежи за оздравување на Милан. Семејството единствена надеж за спас на семејството има во Солунската клиника, каде двапати годишно Милан оди на третмани и контроли.

Но веќе Милан и неговото семејство се немоќнио маеријално да го поднесат лекувањето. Со ниски домашни приходи и само еден вработен во семејството, тие апелираат ние да ја продолжиме надежта дека сепак, еден ден, Милан, нивниот син, ке има младост и живот какви што имаат сите негови пријатели.

Да помогнеме. Тоа е наша обврска.

Донации за корисниците на Т-Мобиле : 070143153

Жиро сметка за помош:

Стопанска Банка АД Скопје

200002249715463

Контакт со семејството : 075756922

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: