Завршен апел за помош на Мила Адам

0

Мила Адам има 7 години, и има пејсмејкер кој мора да се промени, заради нејзиниот раст. Операцијата ќе се случи во Белград и чини 8.000 евра.

Семејството не е во состојба да го покрие целиот трошок и затоа апелира до сите хумани граѓани да и помогнат на малата Мила, со вртење на донацискиот број : 070 / 143  163 донирате по 100 денари ( важи само за корисниците на Т Мобиле) и

на следните сметки:

MILA ADAM,
UL.MARA MEZDURECKA, 18A, 1000 SKOPJE, R.MACEDONIA
IBAN CODE MK 07210501623469843
TUTUNSKA BANKA AD SKOPJE
…SWIFT TUTNMK 22
и денарска сметка :
NLB TUTUNSKA BANKA AD SKOPJE
210-50-16-23-46-98-43

Бидете хумани !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: