Завршен апел за помош на Мелек Саини

1

Ние сме на потег!

 


070143107 (донациски број за корисниците на Т-Мобиле)- Мелек Саини е мало бебенце кое има оштетување на видот, и за да се спаси нејзиниот вид се упатува на операција, витректомија на десното око во Europian Eye Hospital, Турција.
Износот на операцијата е 307000 денари, но семејството не е во можност да ги обезбеди.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: