Завршен апел за помош на Матеј Кузмановски

7

Малиот Матеј Кузмановски има само 7 години а веќе му се направени четири операции на срцето. Итно се потребни финансиски средства за петтата операција во Бугарија која чини 30.000 евра.

Семејството егзистира само од една плата со која не се во можност да ги покријат трошоците за операцијата и патот.

Ве молиме бидете хумани и повторно помогнете да се спаси еден млад детски живот.

Телефонски број за донации за корисници на ВИП (и ОНЕ) 143-478.

Телефонски број за донации за корисници на Телеком 070/143-105

Превземено од фб

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Suzana Kratovalieva, на Одговори

    Da pomogneme dobri lugje!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: