Завршен апел за помош на Мартина Милошеска

8

На Мартина Милошеска од Гостивар која има 12 години и боледува од церебрална парализа, и претстои ласерска операција на тетивите, со којашто операција би и се подобрило движењето а истата ќе се прави во Чуприја-Парачин Република Србија на 12 јуни каде ќе има престој до 18 јуни и сето тоа ќе чини 2850 евра. Нејзината мајка е самохран родител и не е во можност да го собере износот каде не се вкалкулирани и другите трошоци за лекувањето.

Ве молиме да покажеме хуманост и да го испратиме девојчето на операција. Ако не се соберат средствата и истата се пролонгира за во октомври, би се отежнала состојбата на Мартина.

 

За нас малку, за неа многу.

ХУМАНИТАРНА СМЕТКА НА МАРТИНА МИЛОШЕСКА..300121000001742.. Комерцијална Банка АД-Скопје

Девизна сметка 0230702518828 IBAN..MK07300307025188258..BIC/SWIFT CODE—KOBSMK2X—КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д СКОПЈЕ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: