Апел за помош на Дарко Димитриевски

0

Се замолуват сите хумани луѓе што сакат да помогнат на 7 годишниот Дарко Димитриевски кој боледува од срцева мана. Треба да се изврши операција во Бугарија за кои се потребни уште 5000 евра каде фамилијата Димитриевски не е во можнос да ги даде. Да бидеме хумани да го спасиме живото на ова мало дете да има безгржно дество.

Се замолуват сите хумани граѓани да уплатат на жиро сметка
3 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 2 8 0 6 Комерцијална Банка ад Скопјe

Исто така можете да донирате 100 денари на следниот број 070 143 177 (од мрежата на Т Мобиле)

Ви благодариме за хуманоста !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: