Завршен апел за помош на Марко Петрушевски

21

Драги наши.

Да подадеме рака, да покажеме колку големи срца имаме.

Марко Петрушевски е детенце кое што тукушто зачекорило во животот.

Има само 9 години, а веќе се бори за подобро здравје.

Борбата е тешка и чини многу средства.

Да му помогнеме ние!

Марко Петрушевски има  остеосарком.

Детето треба итно да се оперира во Болницата “Филип Втори ” во Скопје. Самата операција и третманите ки следат потоа чинат 16000 евра, сума која семејството не е во состојба да ја обезбеди.

Затоа не замолуваат да помогнеме, сите ние, сите вие.

Донациска сметка на Стопанска Банка :

200002839660733

на име ЛИДИЈА ПЕТРУШЕВСКА

со назнака: Донација за Марко Петрушевски

СО НАШЕТО МАЛКУ, МОЖЕМЕ МНОГУ!

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

13 коментари

 1. Објавено од Sasko, на Одговори

  Dali eventualno ke ima i nekoja ziro smetka za uplati ili pak broevi za donacija od drugite mobilni operatori?

 2. Објавено од Bojan, на Одговори

  ziro smetka, za nas od stranstvo, ke ve molam

 3. Објавено од ninoamen, на Одговори

  vrtam od vip broj, navedeniot broj veli: ne postoi

 4. Објавено од blasko, на Одговори

  Ve molam za tel. Broj od roditelite bidejki mozeme da uplatime preku western union

 5. Објавено од Gocka, на Одговори

  samo preku T-mobile najverojatno

 6. Објавено од Vesna, на Одговори

  VIP broj 077143701

 7. Објавено од Vesna, на Одговори

  Objaveni se i drugite donaciski broevi:
  VIP 077 143701
  ONE075143123

 8. Објавено од Vesna, на Одговори

  Donaciska smetka: Lidija Petrusevska 200002839660733 Stopanska Banka AD Skopje, so naznaka: Donacija za Marko Petrusevski

 9. Објавено од Vesna, на Одговори

  Donaciska smetka: Lidija Petrusevska 200002839660733 Stopanska Banka AD Skopje, so naznaka: Donacija za Marko Petrusevski.

  Drugite donaciski broevi:
  VIP 077 143701
  ONE075143123

 10. Објавено од Vesna, на Одговори

  Lidija Petrusevska 070365265
  Pozdrav

 11. Објавено од Robert Petrushevski, на Одговори

  Ne vrtete, se praka sms i treba da vi vrati poraka za potvrda

 12. Објавено од lidija, на Одговори

  Zdravo Bojan.Ova e s-ka za donacii od stransvo….Marko Peteushevski IBAN MK07200002849921296.Fala Vi mnogu.

 13. Објавено од Miki, на Одговори

  Treba isto i adresa i mesto na ziveenje

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: