Завршен апел за помош на Марјан Станојевиќ

19

Марјан Станојевиќ има 80% оштетување на видот. Тој итно треба да се оперира во болницата “Свети Вид” во Белград, Србија.

Марјан не е во можност сам да ги обезбеди средствата за операцијата, поради што му е потребна нашата помош.

Да донираме.

Донациски број на Оне.Вип 143-460

Преземено од оне.Вип

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: