Завршен апел за помош на Марјан Миланов

1

 

 

ХУМАНОСТА  НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ!  НИЕ СИТЕ ЗАЕДНО, МОЖЕМЕ МНОГУ!

 

070143183 -за корисниците на  Т-Мобиле

-Mарјан Миланов има потреба од трансплантација на бубрег, операцијата треба да се изрши во Москва. Сумата која треба да се обезбеди е преголема за да може да ја обезбеди неговото семејство , пријатели и роднини. Ве молиме, да му помогнеме на Маријан да го спаси својот живот….

Можете да донирате и на сметките :

Stopanska Banka- 200002459546639
Komercijalna Banka-300007079843505
Tutunska Banka-210501656366423

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Објавено од gsagasgsasagasgaasa, на Одговори

    Izdrzhi Marjan!!! Verba vo Bog!!!

  2. Објавено од gsagasgsagsagas, на Одговори

    Izdrzhi Marjan!!! Verba vo Bog!!!

  3. Pingback: Марјан Миланов: “Донирајте! Со вашите донации се спасуваат човечки животи!” | Донации

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: