Завршен апел за помош на Марга Велеска

3

Марга Велеска е 27-годишна девојка која боледува од церебрална парализа. За да се подобри нејзината здравствена состојба потребен е третман со матични клетки кој чини 21.000 евра. За таа цел неодамна беше потпишан договор со руската клиника Неуро Вита- Москва.

Марга има отворен донациски број за сите кои сакаат да донираат по 100 денари од својот мобилен телефон, на Т-Мобиле Мрежата- 070143114

Засега можете да донирате на жиро сметка: 240107018707497 Уни банка Скопје и касичките за донации во: Црквата св. Пантелејмон – Нерези, Трговскиот центар Рамстор во Центар и Чаир, забната ординација „Протект дент“ – Населба Хром и на Меѓуградската автобуска станица- Скопје.

СЕГА Е НАШИОТ МОМЕНТ ДА ПОКАЖЕМЕ ЗОШТО СМЕ ГОЛЕМИ И ДА ПОМОГНЕМЕ СО ДОНАЦИЈА.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: