Завршен апел за помош на малиот Селјами Авдија

0
Малиот Селјами Авдија има проблеми со видот. Кај него е дијагностицирана катаракта поради што е потребно под итно да се изврши интервенција како би се спречило зголемување на диоптерот и губење на видот на двете очи кај деветгодишниот Селјами.
Износот на операцијата е 67500 МКД кои семејството не е во можност да ги обезбеди.
Ајде сите ние – Да подадеме рака ♥

Донации на следниот број, од мрежата на Т Мобиле 070/ 143 104

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Објавено од Marina, на Одговори

    Obidetese da dobiete i broj od rugite mrezi, kako na primer VIP ili ONE :))

  2. Објавено од katerina, на Одговори

    67.500 se vo denari ili evra

  3. Објавено од katerina, на Одговори

    a kolku e vo evra denari

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: