Завршен апел за помош на малиот Омер

0

Омер Сулиси е детенце кое на една годинка било на операција на срце во Бугарија, по оваа операција даден му е упат за повторна операција една година подоцна (Февруари 2011). За партиципација за операцијава треба да се уплатат 244.000 МКД кои семејството ги нема.

Можете да донирате на следниот број од мрежата на Т Мобиле :  070/143-414

Да помогнеме!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: