Завршен апел за помош на малиот Леон Петровски

0

Леон има само 2 годинки, во 2010 му беше направена втора операција на срце, но за жал сега терба да се направи уште една операција трета по ред на Клиниката за детска кардиологија во Бугарија. Семејството не е во можност да обезбеди средства за ова операција. Затоа, ајде ние да помогнеме !

Само за корисниците на Т Мобиле – 070/ 143-116 со вртење на бројот донирате 100 денари замалиот Леон !

Нечии живот е во Наши раце , да бидеме хумани !!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Bojana, на Одговори

    Ima li ziro smetka na koja moze da se uplati pogolema sum?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: