Завршен апел за помош на малиот Иван

7

Иван се бори се навистина тешка болест, специфична акутна лимфобластна леукемија.
Потребни му се 120000 илјади куни од кои собрани се само 50000 илјади.
Единственото решение е трансплантација на коскена срцевина која треба да се изврши во Фленсбург, Германија каде е и најуспешна.
Семејството на Иван апелира до сите хумани луѓе да помогнат за Иван да замине на лекување.
Донации на сметка:
SWIFT: OTPVHR2X
IBAN: HR2824070001100359304

Превземено од: udarno.com

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Објавено од ana, на Одговори

    Kade moze da se dobie email za kontakt so roditelite na Ivan?

  2. Објавено од Miki, на Одговори

    Na koe ime glasi smetkata? Odnapred blagodaram.

  3. Објавено од Никола, на Одговори

    зошто нема број на вип?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: