Завршен апел за помош на малиот Иван Митрев

3


Уште една мала душичка чека на нашата помош..

Иван Митрев има само една годинка и боледува од вродена срцева маана. За да се отстрани срцевата маана и да се спаси неговиот живот, потребно е да се упати итно на операција во Клиниката за Детска кардиологија во Бугарија, но операцијата чини 13.800 евра, без трошоците за придружникот, сума која семејството не може да ја обезбеди.

Телефонски број за донирање: 070/143-117 (само од мрежата на Т-Мобиле)

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: