Завршен апел за помош на малечката Анабела Јоциќ

6

Да подадеме рака, да овозможиме ЗДРАВЈЕ!

На 4 годишната Анабела Јоциќ од Скопје мора под итно да и се изврши операција на бениген тумор на десното раче.

Од Фондот за здравство е одбиено барањето, па операцијата треба да биде во Филип Втори.

На семејството на Анабела и се потребни 9 000 €.

Доколку сте во можност и сте хумани да и помогнеме на Анабела.

Средствата може да се донираат на

трансакционата сметка 210501611990087 – Тутунска Банка,

на име на Александар Јоциќ.

Kонтакт со семејството на  078/431-929

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Vlatko, на Одговори

    Roditelot na malata Anabela stotuku me informirase deka gi sobrale potrebnote sredstva za operacijata.
    Golema blagodarnost do Vas (Donacii) i do site humani luge, a na Anabela da i posakame uspesna operacija i srekno i veselo detstvo.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: