Завршен апел за помош на малата Нестрин Али

0

Деветмесечната Нестрин Али има срцева маана и е потребно да оди на итна операција во Софија, Бугарија. Нејзиното семејство треба да партиципира со 3.000 евра, сума која може да ја обезбеди само со ваша помош.

Донирајте 100 денари на:
143-113  (од мрежата на Т-мобиле)

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: