Завршен апел за помош на малата Наташа од Прилеп

0

На малата Наташа од Прилеп итно и се потребни медицински третмани во Белгија.

Би била многу среќна, доколку заедно успееме да и помогнеме да ги направи првите чекори.

За сите заинтересирани и хумани луге донација можат да остварат со едно јавување на телефонскиот број:

070-143-107 (само за мрежата на Т-Мобиле)

БЛАГОДАРНОСТ ДО Т-MOБИЛЕ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: