Завршен апел за помош на малата Мила

0
Мила има само 7 години а веќе има вграден песмејкер и мора да се смени,а операцијата чини 8000 евра и треба да се изврши во Београд.
Мила живее само со мајка и и брат и, затоа секоја Ваша помош ќе биде добродојдена.
Телефонски броеви за донирање:
Т Мобиле : 070 / 143-163
Вип:       077/ 143-500
и на жиро сметка со број:  210-501623469843 на име Мила Адам
Тутунска Банка А.Д. Скопје


Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: