Завршен апел за помош на малата Јована

24

Донирајте за Јована… Помошта од секого е добредојдена.


Малечката Јована која има шест години мора итно да замине на преглед во педијатарска клиника во Љубљана.Со дијагноза епилептична енцефалопатија, состојбата на Јована е видно влошена и добива чести неочекувани епилептични напади.

Потребни се 3000 евра за пат и сместување како и за прегледите и испитувањата на педијатарската клиника. Се молат сите хумани граѓани да помогнат за подобрување на состојбата на Јована. 

Жиро сметка: 210-7000006191-90, нлб тутунска банка,цел на дознака: донации.

Донациски број од мрежата на ВИП 077/ 143-177
Донациски број од мрежата на Т Мобиле 070/ 143-123


Семејството на малата Јована Ви се заблагодарува од срце

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: