Завршен апел за помош на малата Исидора Димеска

7

Да и помогнеме на шестмесечната Исидора Димеска од Прилеп, со дијагноза АСД, ВСД и пулмонална хипертензија. Таа е на Државна клиника во Скопје, но за таков вид на операција, потребно е да биде оперирана во странство.  Бебето има време 3 недели до 1 месец да биде оперирано, како не би било фатално. Операцијата би чинела до 15.000 евра.

Да бидеме хумани и да донираме!

Донациски број на ВИП – 143-475

Донациски број на Телеком – 070/143-153

Сметка 200003035157443 Стопанска банка АД Скопје.

Online донации https://www.gofundme.com/29cr5q4

За донации може да го контактирате и таткото на малата Исидора на телефонскиот број 077/708-444 (Роберт).

Да бидеме хумани!

 

——–
Превземено од exclusive.mk и фб

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: