Завршен апел за помош на малата Елена Атанасовска

12

*Aпелот е завршен, Елена доби одобрување од Фондот за Здравство за покривање на потребните средства за операција.

Да ја спасиме малечката  Елена !!!


Осуммесечната Елена Атанасовска од Тетово боледува од тешка вродена срцева мана – Тетрологија фалот.

Неопходна е операција која треба да се изврши најдоцна до март, во Националната болница во Софија, Бугарија,која што чини 14 000 евра.

Поради тоа што не се во можност да ги обезбедат  потребните средства, семејството  ги моли сите хумани граѓани да донираат 100 денари со еден повик на телефонските броеви:

 ВИП : 077/ 143-771
ОНЕ : 075/ 143-450 
T-MOБИЛЕ : 070/ 143153

или да донираат финансиски средства на жиро сметката во Тутунска банка
210-7000006201-60 на име Елена Атанасовска


Да бидеме хумани !!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Ina, на Одговори

    Ve molam postiraj devizna smetka za uplata od nadvor ili paypal adresa.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: