Завршен апел за помош на малата Александра Малиновска

28

ДА ПОМОГНЕМЕ!

Малата Александра Малиновска боледува од церебрална атаксија. Таа е врзана за кревет..  Единствен начин да и се помогне е со трансплантација на матични клеки во Кина, операција која чини 25.000 евра, сума за која да се собере е потребна помош од секој од нас! До сега се собрани 20.000 евра. Недостасуваат уште 3.000 евра.

Да помогнеме.

Жиро сметка :

Стопанска Банка Ад Битола

500800016612498

За донации од странство

Malinovska Aleksandra IBAN code MK07500080013189210 SWIFT STBBMK22

Голема благодарност до сите што донираа до сега, а се надеваме и понатаму на хуманоста на нашите граѓани.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

5 коментари

 1. Објавено од ана, на Одговори

  Би можела ли да добијам мејл од родителите на Александра?

 2. Објавено од Владе, на Одговори

  дали можи да добијам мејл од родителите на Малиновска

 3. Објавено од Jasmina, на Одговори

  Ова е мејлот на мајката на Александра ruzicatea009@gmail.com

 4. Објавено од Jasmina, на Одговори

  Ова е мејлот на мајката на Александра, Ружица ruzicatea009@gmail.com

 5. Објавено од Младен, на Одговори

  Како да донирам со број од VIP?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: