Завршен апел за помош на Максим

5

Максим боледува од ретко заболување “SCHIMKE IMUNO DISPLASIA SINDROM” болест за која медицината во светот сеуште истражува….
Едно од решенијата за негово лекување е пресадување на коскена срцевина а потоа и пресадување на бубрег.
Овие операции единствено можат да се завршат во некои од светските истражувачки центри.
ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ НАШАТА ХУМАНОСТ НА ДЕЛО
ДА БИДЕМЕ МАКСИМУМ ХУМАНИ- ЗА МАКСИМ !!

ИСКРЕНО БЛАГОДАРНИ, СЕМЕЈСТВОТО ДИМОВСКИ

ДОНАЦИИ:
Т Мобиле: 070 143 402
Оне:              075 143 402
Вип:               077 143 402

Или на следната жиро сметка:
НЛБ Тутунска банка
Број на сметка: 210700000608132

ЛИНК ДО ГРУПАТА НА ФБ ЗА МАКСИМ : ЗА МАКСИМ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: