Завршен апел за помош на Маја Велковска

0

Маја Велкова има 29 години и неможе да се движи поради оштетувањето што го има на колената. Потребено е оперативно лекување на колената со имплантација на тотални ендопротези. Операцијата која е закажана во Систина би чинела 7.000 ЕУР, семејството не е во можност да ги обезбеди овие средства и затоа апелира до сите Нас.

Можете да донирате 100 денари на следните броеви: 070 /143-133 (од мрежата на Т Мобиле) и на 077/143-500 (од мрежата на ВИП).

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: