Завршен апел за помош на Маја Митевска

13

Маја Митевска од Скопје, на само 20 година се соочува со 12 неделна хемотерапија.
Таа беше оперирана од карцином на јајник. Операцијата помина успешно, меѓутоа лекувањето не завршува тука. Маја моментално се наоѓа во Michigan каде што се спроведуваат терапиите.
Семејството апелира до сите хумании граѓани, доколку сте во можност да помогнете на било кој начин.
Ви благодариме!

MAJA MITEVSKA
bul. VIDOE SMILEVSKI BATO. Br31-1/4
NLB Tutunska Banka 210-5016072849-08

Или со донации на следните донациски броеви:

T-moble -070143113

ONE- 075143401

VIP – 077-143-193

Превземено од:Фан страна на Метрополис радио

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: