Завршен апел за помош на Маја Керова-Бабунска

10

ДО СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ !
Да и помогнеме на Маја да ја победи  борбата со ракот, сите заедно за НЕА!

БРОЕВИ ЗА ДОНАЦИЈА :
T Mobile / 070 143 132
VIP / 077 143 702
ONE / 075 143 133 

Наша оценка за доверливост на апелот:
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: