Завршен апел за помош на Маја Илиевска

2

Rozeta Ilievska:

Драги мои пријатели. Морам да Ви се обратам, затоа што сте ми последна надеж. Долго време, се справуваме со нашата семејна трагедија, која на мојата ќерка Маја и се заканува да ја изгуби десната нога. Кога пред неколку години, лекарите изгубија надеж да и ја спасат ногата и ни предложија безусловна ампутација, се роди искра надеж во клиничкиот институт ,,ХУМАНИТАС,, во Италија, од страна на Др. Александер Кириенко, кој успеа со посебна метода да ја спаси ногата од Маја. Бидејќи целосно ги исцрпивме своите финансиски можности, а ни претстојат уште неколку итни операции ( на 20. Август оваа година ), Ви се обраќам со молба, во границите на Вашите финансиски можности, да и помогнете на Маја. Неизмерна е мојата благодарност како родител до сите Вас.

Вашите донации можете да ги уплатите на следните сметки:

Денарска сметка Маја Илиевска 300057077992403 Комeрцијална Банка АД – Скопје Филијала М.Каменица

Цел на дознака: Хуманитарна помош за Маја Илиевска

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: