Апел за помош на Лука Трајковски

0

Две годишниот Лука има тешко оштетување на слухот на кој му е потребна операција со Kohlearen Implant кој чини 25.000 илјади евра.Семејството не е во можност да ја собери оваа сума па затоа апелира до сите хумани луѓе !

Можете да донирате на жиро сметка со број: 250-0120001357-94 Sparkasse banka Makedonija ad Skopje

И со повик на телефонскиот број од мрежата на T Mobile : 070-143-114 – донирате 100 денари.

БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ДОБРИ ЛУЃЕ!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: