Завршен апел за помош на Љуан Садики

1

Љуан Садики е мало бебе кое има тешка вродена срцева мана и под итно треба да се оперира на клиниката во Бугарија каде треба да му се изврши катетеризација и операција на вродената срцева мана. Семејството не е во можност да ги обезбеди потребните средства за операцијата.

Донации на следниот број од мрежата на Т Мобиле : 070/ 143-105
Да бидеме хумани, да помогнеме !

Извор: Т Мобиле за Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: