Завршен апел за помош на Лидија Петреска

4

 Лидија Петреска веќе три години е во кома, по извршената неизбежна операција на хематом во мозокот. По операцијата била сместена во Неврохируршката клиника и Болницата Сју Рајдер во Скопје, се на трошок на семејството, кое по исцрените финансии под терапија ја префрла на домашно лекување. Единствена надеж за да се разбуди Лидија се наоѓа во Русија каде треба да се направи потребна хируршка интервенција.

Семејството моли за нашата помош..ДА ПОДАДЕМЕ РАКА!

Нов донациски број на мрежата на Т-Мобиле. Да помогнеме, како и секогаш!

070143110-Т-мобиле корисници

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: