Завршен апел за помош на Леонора Беќири

0

Да и
помогнеме на 25-годишната Леонида Беќири која боледува од tтумор на
бутната коска и треба да се превземе итна хируршка интервенција во
институцијата AKH – UNIVERSITATSKLINIK FUR ORTHOPADIE Viean – Avstirja.

Донациски број на кој можете да донирате : 070 /143 – 173

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: