Завршен апел за помош на Леонид Аритоновски

4

   Ајде да ја покажеме нашата хуманост за Леонид Аритоновски.

   Малиот Леонид боледува од Мускулна дистрофија. Неговата болест го попречува во нормалното функцинорање, и тој не е во можност, како сите негови врсници, да ужива во секојдневните активности, кои ги носи со себе безгрижното детство…

   За да се подобри неговата состојба потребни се третмани во клиниката на Др.Ву во Кина, за кое лекување на семејството му се побарани 40000 долари. Само со наша помош-тоа е возможна сума.

Да му дариме Безгрижност на Леонид!

Донациски број од Т-Мобиле-070143105

Донациски број од ОНЕ -075143113

Донациски број од ВИП-077143155

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Zorica, на Одговори

    Здраво,
    Би можела ли некако да контактирам со родителите на Леонид?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: