Завршен апел за помош на Ленче Манова

14

Превземено од: фб. ,  on.net.mk .

На Ленче и е потребна помош за лекувањето и опоравувањето по закажаната трансплантација на црн дроб во Загреб.
Да и помогнеме несебично, како и досега.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: