Завршен апел за помош на Лана Трајкова

18

 

Кај Лана Трајкова која има неполни две години е дијагностицирана висока MIOPIA ALTA (огромна кратковидост) на двете очи за што е потребно во Москва (МНТК Фјодоров) да се изврши операција во најкраток можен рок и да се спречи понатамошното губење на и така малиот процент на вид.

Може да донирате во NLB Тутунска Банка на жиро сметка: 210-5016587591.22.

Однапред благодариме!

Контакт со семејството на фб профилот на Марија Трајкова

 

https://www.facebook.com/marija.trajkova1

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Објавено од Daniel Krstev, на Одговори

    Telefon za kontakt – 072-316-741- Tanja Trajkova. Vi Blagodarime odnapred

  2. Објавено од irina.naceva, на Одговори

    zasto ne stavete i broevi za da se pusta preku mobilen

  3. Објавено од gsasaasgsaas, на Одговори

    Izdrzhi Lana!!! Verba vo Bog!!!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: