Завршен апел за помош на Кристијан Ваевски

0

Кристијан Ваевски има 13 годинки во јуни
оваа година поради дијагностициран тумор на мозокот направена му е
операција. При тековните прегледи утврдено е дека е потребна уште
една интервенција за која се потребни 7.000 еур.Семејството не е во
состојба да го покрие трошокот.

И затоа апелира до сите хумани луѓе да донираат за Кристијан на следниот број :

T Mobile070 /143 – 193

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: