Завршен апел за помош на Кристијан Неделковски

1

 

Драги пријатели, да помогнеме! На Кристијан му треба целата наша помош!
070143122 (т-мобиле корисници)

075143450- ONE

077143193- VIP

– Кристијан Неделковски има 24 години и тешко заболување-дилатативна кардиомиопатија и хронична леукемија. Поради влошената состојба итно се упатува во Берлин каде целиот лекарски третман би чинел 295000 евра.
НИЕ МОЖЕМЕ! ДА ПОДАРИМЕ ЖИВОТ!

 

ziro smetkata na stopanska banka 200002378293134

DEVIZNA SMETKA ZA KRISTIJAN NEDELKOVSKI SWIFT: STOBMK2X IBAN MK07200002451809046 EUR NA IME ZORAN NEDELKOVSKI

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: