Завршен апел за помош на Костадин Савевски

1

Новоотворен број за донации од страна на Фондацијата Т-Мобиле, за Костадин Савевски.

СИТЕ НИЕЗАЕДНО, МОЖЕМЕ ДА СПАСИМЕ ЕДНО МАЛО ДЕТЕНЦЕ! ТОА НЕ Е ПРАШАЊЕ НА ИЗБОР, ТУКУ НА ОБВРСКА!

 

 


143109- Костадин е мало бебенце на кое му е дијагостицирано тешко срцево заболување и запушување на артериите, и од Клиниката за Детски Болести во Скопје се упатува на операција во Клиниката за Детска Кардиологија во Софија, Бугарија. Семејството, поради неможност за покривање на финансиските средства за операцијата, повикува на нас , хуманите луѓе. Да им помогнеме

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: