Завршен апел за помош на Киро Костов

9

Драги пријатели

да подадеме рака и да го олесниме детството и младоста на Киро Костов.

Младиот Киро Косов боледува од тежок стадиум на церебрална парализа. Неговата болест го довела до инвалидизирана состојба .

Единствена надеж тој да има нормален живот се третманите во кинеска клиника.

За жал, неговото семејство е далеку од можноста да ги обезбеди тие средства.

Замолуваме за помош/

Донациски број на ВИП операторот: 077 143 404

Донациски број на Т-мобиле операторот : 070143116

Донациски број на ОНЕ операторот : 075143133

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: