Завршен апел за помош на Кристијан Јовески

6

ДА МУ ЈА ВРАТИМЕ НАСМЕВКАТА НА КИКО

До сите пријатели на Кико,

Кико е хитно и успешно опериран. Предоперативните и постоперативните дејности ќе се одвиваат во државните установи но самата операција мораше да се реализира во Ре-Медика и потребна е финансиска помош да се покријат трошоците од сума 15.000 евра. Родителите се многу години без работа затоа ги замолуваме сите добри луѓе да помогнат во склад со нивните можности. Помошта може да ја уплатите на жиро сметка: Николчо Јовески, Комерцијална банка АД Скопје 300027053800168, партија 53800137, ЕМБГ 1812969444001

Број за донации од мрежата на ВИП: 077 143 770

T-mobile 070143116

Контакт телефон до семејството: 078 202865

ДОБРО ЗДРАВЈЕ И СРЕЌА НА СИТЕ ВАС ! 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: